Gans En Roses • Weingut Haider | 2020

€ 14,50
Inclusief belasting

Het betoverende etiket en de intrigerende naam vormen een goed voorproefje van deze heerlijke wijn. Complexe aroma’s van sappig fruit waaronder braam, zwarte kers, blauwe pruim, rode kers, bosvruchten en kruidige aroma’s van peper, koekkruiden, kruidnagel en laurier(drop). Deze rode blend uit Burgenland toont de mooie eigenschappen van de drie druivenrassen en heeft een aangename vollere body door de rijpe tannines.

Wijn-spijs: Bief béarnaise. Melanzane alla parmigiana.

Aantal
 

Kwalitatief hoogstaand assortiment

 

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-

 

Alle artikelen uit eigen import

Classificatie: Qualitätswein Reserve trocken
Druivenras: 50% Cabernet Sauvignon, 30% Zweigelt, 20% Blaufränkisch
Alcohol: 13,5 %
Restsuikers: 1,5 g/l
Zuren: 5,2 g/l
Rijpingspotentie: 2023-2026
Vinificatie: Maceratie en vergisting op RVS en grote houten vaten, vervolgens rijpt 70% van de wijn in gebruikte barriques en 30% in RVS vaten.
Bodem: zwarte aarde met kiezel

Omschrijving: het betoverende etiket en de intrigerende naam vormen een goed voorproefje van deze heerlijke wijn. Complexe aroma’s van sappig fruit waaronder braam, zwarte kers, blauwe pruim, rode kers, bosvruchten en kruidige aroma’s van peper, koekkruiden, kruidnagel en laurier(drop). Deze rode blend uit Burgenland toont de mooie eigenschappen van de drie druivenrassen en heeft een aangename vollere body door de rijpe tannines.

Bijzonderheden: "Maken geen gebruik van pesticiden en herbiciden. Deze wijn is een hommage aan het gebied Seewinkel bij de Neusiedlersee waar de wilde gans en rozenbottels veelvuldig te vinden zijn, ook rondom het wijngoed van Gerhard en Theresa Haider. Vandaar de naam Gans en Roses en het prachtige etiket!"

HAI20GER

Datasheet

Jaargang
2020
Land
Oostenrijk
Regio
Neusiedlersee
Druif
Cuvée
Wijnkenmerken
Droog
Alcoholpercentage
12%-13%
Inhoud
0,75 liter

Bekijk deze 16 andere producten ook eens

Wij gebruiken Cookies. Lees ons Privacy Statement.