Le Loup • Domein Beau Marais | 2020

€ 25,10
Inclusief belasting

Tropisch fruit, perzik en appel stijgen op uit het glas, aangevuld met aroma’s van room, toast en ceder. In de mond voegt grapefruit hier nog een aangenaam fruitig bittertje aan toe. De perfecte balans tussen romigheid en zuren en de lange afdronk maken deze verrassende blend tot een heerlijke wijn.

Wijn-spijs: Tajine van kip, couscous en ras el hanout

Aantal
Laatste items in voorraad
 

Kwalitatief hoogstaand assortiment

 

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-

 

Alle artikelen uit eigen import

Classificatie: Belgische wijn
Druivenras: 80% Pinot Gris, 20% Zweigelt
Alcohol: 12 %
Restsuikers: 1 g/l
Zuren: 6,8 g/l
Rijpingspotentie: 2021-2026

Vinificatie: directe persing van de hele trossen, dus blanc de noir bij de Zweigelt! Temperatuur gecontroleerde vergisting in RVS tanks, malolactische omzetting en 7 maanden rijping op oude Franse barriques.

Bodem: een bodem van ijzerhoudend zand op een onderlaag van klei.

Omschrijving: tropisch fruit, perzik en appel stijgen op uit het glas, aangevuld met aroma’s van room, toast en ceder. In de mond voegt grapefruit hier nog een aangenaam fruitig bittertje aan toe. De perfecte balans tussen romigheid en zuren en de lange afdronk maken deze verrassende blend tot een heerlijke wijn.

Bijzonderheden: "De naam Beau Marais klinkt Frans, maar we zitten gewoon in Belgisch-Limburg, in Koersel om precies te zijn. Sinds 2014 maken Andries en zijn vrouw Elisa heerlijke stille en mousserende wijnen die meteen in het oog springen door de bijzondere etiketten. Voor Domein Beau Marais is het ontzettend belangrijk om zo biologisch mogelijk te werken in de wijngaard. Geen pesticiden, geen herbiciden maar besproeiing met onder andere plantversterkende biodynamische kruidenmengsels."

BM20WOLF

Datasheet

Jaargang
2020
Land
België
Regio
West-Limburg
Druif
Cuvée
Wijnkenmerken
Droog
Alcoholpercentage
12%-13%
Inhoud
0,75 liter

Bekijk deze 16 andere producten ook eens

Wij gebruiken Cookies. Lees ons Privacy Statement.